• Latest

    perjalanan seorang aryl

    Perjalan seorang aryl...

    Aryl..

    Seorang aryl telah berazam untuk cuba menonton setiap home game Selangor kat stadium..
    haha..
    stakat ni, mampu tgk sekali je..
    coz hari lain.. bz ngan urusan yang lebih penting..

    Sem or this year rase sangat berlainan,
    dapat assignment pun cam nak x nk je..

    Haha..

    Susah menjadi seorang aryl nie..
    awal februari nanti akan dapat satu news.. tapi x sure lagi..
    then, kena promote PRS kat student2 unisel..
    lpas tu, akan gi kedah tuk wat kajian lapangan tuk Pengajian Malaysia..

    tolong bg kekuatan pada diri ni..

    perihal kawan..

    tak sangka, seorang yang baru kenal aryl kat sini mampu menafsir aryl ngan perfect skali..
    even jarang lepak, tapi.. die dapat menduga seorang aryl ni begitu tepat..
    terkejut n terharu gak sb ade orang yg amek berat n perasan benda tu..
    n finally ade follower.. haha
    thnx alyn..
    even tah pape yg di'mencarutkan' dlm blog nie..
    tp, tu la tujuan kita tulis blog kan??

    mengeluarkan ape yang terasa n terbuku di fikiran..

    thats all kot..
    later~~

    3 comments

    mei said...

    arel,
    ade pe gn news tuh :p
    btw,aku da follow ang okay! :D

    aRyL said...

    tunggu ar sis oi.. x sure lg.. ececeh..
    x de ar besar mane pun.. but its mean a lot to me..
    huhu

    mei said...

    wah.
    arel da follow kte ah :P
    hoho.wish u luck okay (:

    Post Top Ad