• Latest

    Si Bodoh

    Blog kali ni,
    berkesah seorang gurl yang perangai cam BODOH..

    Sorry if this writing cam offense sket..
    tp, ni ape yg aril rse..

    Situasi: Awal Pagi
    Prop : Kerusi

    Kesah die mula camni, aril terlewat masuk klas..
    nak di buat cite, kerusi x de..

    so, mcm biase.. kena gi angkut kerusi from other class..

    seterusnya,sampai dalam class.. baru perasan yang kerusi aril amik tu kotor..

    sebagai substitute, aril amek kerusi kat depan n letak kerusi aril nk amik tu depan class.. ( kebetulan S yg bodoh ) ade kat situ..

    situasi agak relax, sambil aril nk organise kerusi tu..
    si S tanpa segan silu sound aril " weh, kau ni sibuk la depan ni, pegi la masuk cepat"

    aril pun dlm aty cakap " weh bodoh, kau x nampak ke aku nk organise kerusi ni dulu"

    pastu pompuan tu cam marah2..

    Tetibe aril termaki die " KAU NI BABI la.. sabar la"
    huhu.. terkeluar.. so, first time maki pempuan camtu..
    but she deserve it..

    cite tu x abes kat sini,

    ade satu kerusi lagi depan die.. die bley tanye " kerusi ni kau nk wat ape"
    ( die x nmpk ke aril ngan nk susun kerusi yg aril amik dulu tu )

    kesimpulannyer.. die tu BODOH.. geram sangat.. coz die slalu dtg lambat class n kecoh2 dlm klas, orang x bising pun..
    tp, bile orang lain buat.. cam TAEK..

    Sorry guys.. n kpd pompuan tu.. padan mke kaw..
    lain kali, bg aku marah pepagi agy.. mmg makan la maki yg lagi teruk..

    -out-
    mood: marah giler

    No comments

    Post Top Ad