Visondata

Visondata pocket WiFi
Blog kali ni,
berkesah seorang gurl yang perangai cam BODOH..

Sorry if this writing cam offense sket..
tp, ni ape yg aril rse..

Situasi: Awal Pagi
Prop : Kerusi

Kesah die mula camni, aril terlewat masuk klas..
nak di buat cite, kerusi x de..

so, mcm biase.. kena gi angkut kerusi from other class..

seterusnya,sampai dalam class.. baru perasan yang kerusi aril amik tu kotor..

sebagai substitute, aril amek kerusi kat depan n letak kerusi aril nk amik tu depan class.. ( kebetulan S yg bodoh ) ade kat situ..

situasi agak relax, sambil aril nk organise kerusi tu..
si S tanpa segan silu sound aril " weh, kau ni sibuk la depan ni, pegi la masuk cepat"

aril pun dlm aty cakap " weh bodoh, kau x nampak ke aku nk organise kerusi ni dulu"

pastu pompuan tu cam marah2..

Tetibe aril termaki die " KAU NI BABI la.. sabar la"
huhu.. terkeluar.. so, first time maki pempuan camtu..
but she deserve it..

cite tu x abes kat sini,

ade satu kerusi lagi depan die.. die bley tanye " kerusi ni kau nk wat ape"
( die x nmpk ke aril ngan nk susun kerusi yg aril amik dulu tu )

kesimpulannyer.. die tu BODOH.. geram sangat.. coz die slalu dtg lambat class n kecoh2 dlm klas, orang x bising pun..
tp, bile orang lain buat.. cam TAEK..

Sorry guys.. n kpd pompuan tu.. padan mke kaw..
lain kali, bg aku marah pepagi agy.. mmg makan la maki yg lagi teruk..

-out-
mood: marah giler

Post a Comment

Leave a comment...

Previous Post Next Post