• Latest

    saya Aryl, anda?


    Saya Aryl,
    ANDA??

    Saya aryl,
    kat Unisel,saya sekelas dengan

    AMIR,AWOK,BAM,BOBOI
    AISYA,RIBY,FIRA,NADD

    Kami agak rapat..dari sem satu lagi.. kan?

    bagi saya, mereka ini yang terbaik buat saya
    walaupun sometimes diorang ibarat duri yang termasuk dalam kaki,
    menyakitkan kejap
    tapi lepas cabut, hilang la sakitnya..
    tapi.. diorang la terbaek..

    saya akui,
    kami ni gila2
    semua kepala nak seakan2
    masing2 ada gila masing2
    tapi, yang penting...
    KAMI IALAH KAMI
    tak menjadi KAMU..

    saya tak kata KAMI ni bagus
    saya tak kata KAMI hebat
    saya juga tak kata KAMI ni cool
    KAMI jugak macam orang lain.
    tapi, KAMI menjadi DIRI KAMI sendiri
    KAMI tak pernah nak tiru orang
    KAMI tak pernah nak JADI seperti orang lain..

    pokoknya, JADI DIRI ANDA SENDIRI
    jangan nak HIPOKRIT
    jangan nak TIRU orang
    sampai HILANG identiti diri sendiri

    kenapa?
    perlukah anda MENIRU
    ibarat MENCURI identiti

    weh
    sedarlah,
    ORANG yang KAMU nak tiru tu
    DIA MEMANG MACAM ITU
    BUKAN masuk Unisel ni
    die jadi macam itu
    PAHAM?

    dalam bahasa kasarnyer
    kau ni
    tak pernah senang dengan kitorang kan
    ape yang aku ade
    semua kau nak ade
    ape yang membahagiakan aku
    kau nak jugak..
    tapi,
    kau kena ingat..!
    kau BUKAN original
    please la
    STOP PRETENDING..
    be yourself..

    p/s
    KAU jangan kacau kawan2 aku
    KAU jangan cuba nak jadi macam KITORANG
    KAU takkan boleh jadi macam DIA la
    BUKAK mata kau besar2..

    don't mess with my clan OK..!
    kami ibarat satu keluarga...
    ibarat mereka..



    No comments

    Post Top Ad