• Latest

    ape yg ku mahu?

    Salam...

    tak tahu kenapa
    tapi
    semenjak dua ni
    hati ni rasa macam NAK semua benda..

    tapi,
    dah planning baik punya..
    antara yang bakal jadi penyeri hati sanubari.. haha
    MUNGKIN.. saya ulangi MUNGKIN.....

    yang pertama..
    INI...
    Adidas Unisex Candy # ADH1623 Watch

    jam bagi memperingatkan waktu kepada diri ini...

    yang kedua...

    sweater untuk membaluti tubuh ketika sejuk atau hujan
    dan semasa menunggang motosikal..

    yang ketiga...
    ye..
    sebuah wallet yang kukuh
    untuk menyimpan segala bank card dan duit yang tak seberapa nak ade..

    dan mungkin yang terakhir...
    secebis BlackBerry..
    kerana beliau ingin mengantikan tempat phone saya yang dah mula membuat perangai
    contoh perangai: suka mati2, suka tak berbunyi
    lagipun dengan adenya BlackBerry, mudah nak contact buah hati nombor satu... my mum.. hehe

    No comments

    Post Top Ad