Visondata

Visondata pocket WiFi
BANNER BEN ASHAARI
heyy,
first time terpanggil nak join sesi ber'santai' ngan abg ben( kalu geli sorry la)..
hahaha...

sebabnyer
ade kajian yang mengatakan blogger2 ni ramai wanita..
so, saya selaku wakil dari blogger2 lelaki ingin mewakilkan diri saya...
huhuhu...

Pada pendapat saya:
Saya berblog sekadar untuk suka2 dan mengisi masa lapang.
disebabkan saya inginkan seorang teman, saya luahkan ape yang saya rasa dekat blog..
wujudlah carutankarutaryl ni..
mula2 saya coret kat buku,
tapi lama2, saya upgrade jadi blog..

Pada saya:
Blog lelaki ni, selalunya straight to the point,simple, takde cursor2 menarik (kadang2 semak)..
then, takde lagu2 yang membuat blog tu load lambat.. huhuhu..

blog wanita yang saya suka baca:

1)Cik Nyssa punya a.k.a Saya Suka Menaip
2)Cik Aisya punya a.k.a iThinkTheniType
3)Cik Nadd punya a.k.a nadd sarep


14 Comments

Leave a comment...

  1. Follower no. 74. Salam perkenalan dari saya..

    ReplyDelete
  2. salam..jengok2 dr BA punye segmen...=)

    ReplyDelete
  3. terima kasih cik epal hijau.. hehehehe

    ReplyDelete
  4. singgah dari segmen En Ben Ashaari...


    http://solomolo.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. @aqilah : thanks...

    @solo molo : alrite.. singgah sudah

    ReplyDelete
  6. salam kenal.. dtg dr blog abg ben.. nice entri.. hehe

    ReplyDelete
  7. datang dari belog BA :)

    ReplyDelete
  8. salam jelajah

    nak takluk blog

    dari BA

    ReplyDelete
  9. dt jelajah dr en ben..slm kenal!

    ReplyDelete
  10. @ apisv2: thanks bro.. =)

    @fuyooh : sy budak baru belajar =)

    @cik ayin : terima kasih =) rajin2 la singgah lagi

    @bun : alamak, dah kena takhluk la nieh =)

    @puan kutu : trimas selamat kenal kembali

    ReplyDelete

Post a Comment

Leave a comment...

Previous Post Next Post
Save on your hotel - hotelscombined.com