Visondata

Visondata pocket WiFi
Pergh..
sangat mengejutkan...

aryl tengah blogwalking sedap2 sambil folow2 orang,
tetiba...
makhluk aneh ni muncul....



persoalan aryl :

1)Memang benda ni normal ke if kita BW lama2 ?
2) if yes, ada cara nak atasi??

16 Comments

Leave a comment...

  1. kalo ecah mende ni akan jadi bile smbil bw 2 ecah folow rmai sgt org...

    mebi die nk detect kite ni manusia ke komputer sbb cm menggila jek follow org kn...hehe

    ReplyDelete
  2. thanks ecah,
    iye la kot..
    aryl tak perasan brape lama dah follow tadi..
    huhuhu..
    thanks for the info..

    ReplyDelete
  3. same2..bese mmg mcm 2...follow slagi bole..blog bkn mcm fb kalo add ramai2 kne block sminggu..haha

    ReplyDelete
  4. ni bukan sebab blogwalking. ni sebab follow orang tiap kali masuk blog. kirenye follow tak berenti everytime open new blog. it is just to detect whether or not u'r a spam. hehe. jangan takut :)

    ReplyDelete
  5. owh, ye kew??
    aryl x penah lak kena block kat fb..
    yela
    x pnah add2 org ni..
    hehe

    ReplyDelete
  6. @ayin : really??
    no wonder la..
    dah la tu, aryl enter yg betul pun die kate salah.. hadoi..
    byk lagi nk follow =(

    ReplyDelete
  7. kehkeh..cmtu ekk klu polo byk sgt dia bg cmtu..br tau nie.hehe..

    ReplyDelete
  8. @puan kutu :
    tu la pasal, baru first time kena..
    huhuhu
    tu yg menggelabah kejap td..

    ReplyDelete
  9. yup..selalu sangat alien tuh keluar lau tengah syok2 belogin.. :)

    ReplyDelete
  10. oo xpenah plak kena.
    @ayin : tq for the info ;)

    ReplyDelete
  11. @ i l y l i n
    hahaha.. tu la pasal, makin lama words die makin susah lakk..

    @il ya na
    try follow orang ramai2.. hehehe

    ReplyDelete
  12. benda pelik nyusahkan betul . kekadang enter yg betul dye ckp salah , pastu dye bg benda yg lg pelik :[

    ReplyDelete
  13. itu la pasal... dah la tuh,
    die bantai lagi kaburkan .. haishhh

    ReplyDelete
  14. seperti komen2 di ats juge...

    jika folo byk blog, dier akn kuar la bnde cmtuh..pernah gak kne..hehehe~~

    folo anda kembali..trme kseh sbb sudi folo!!

    ReplyDelete
  15. heyy, tu lah.. welcome..
    same2 follow..

    ReplyDelete
  16. for security la tuh kot,tapi tak tau security yang macam mane,
    haha,terima kasih kerana follow gua,gua follow balek okeh!

    ReplyDelete

Post a comment

Leave a comment...

Previous Post Next Post
Save on your hotel - hotelscombined.com