Visondata

Visondata pocket WiFi


Ha, Abg Ben buat segmen lagi...!!

Baru je terlintas semalam, apesal la abg ben senyap je..
bukak2 dae segmen baru.. huhu..

Disebabkan follower saya memang menepati spesifikasi pertandingan,
so layak lah kan?? hehe~
Tujuan join nak cari kawan baru je, bukan nak kasi naik nama or what,
bak kata abg ben, "macam mendaki bukit....." off course ayat tuh panjang lagi la kan..

Soalan Yang Perlu Saya Jawab??

 Siapa yang mempengaruhi anda untuk membuat blog?


Hurm, pengaruh dvd nie.. Pengaruh, rasanya lambakkan blog2 dan blogger2 yang sempoi
dan sedikit/ banyak yag masuk air.. Secara jujur, saya dipengaruhi oleh blog2 mereka yang sangat kreatif. Saya suka tgk header2 comel, cerita2 fakta dan auta.. Serta. macam2 lagi lahh..


Hasil nukilan yang simple serta kreatiflah bertanggungjawab mempengaruhi saya. Pengaruh dari segi macam mana?
Iye la, tengok blog orang lain sempoi dan cun, terasa diri ni kerdil di dunia maya ni kan~
Selain itu, saya rasa amat teruja if ade orang tunggu next post dari kita~


Rasanya mereka ini patut diangkat sebagai mereka2 yang mempengaruhi saya~


Siapakah sumber inspirasi anda ?


Soalan kedua ni susah sikit la..
sumber inspirasi saya??


Sudah tentu blog2 dari sahabat2 rapat saya..
mereka selalu GILA  dengan entry2 yang membina~


tapi if soalan ni nak saya sebutkan orang tertentu~
dah mesti lah sy cakap Abang Penganjur -----> Ben Ashaari~~
teruja macam mana cara abg mendapat idea2 and punyai buah fikiran yang bernas (ni bukan bodek ye)...


Ok la~ itu sahaja laporan saya~~

21 Comments

Leave a comment...

  1. singgah dari segmen Abg Ben...
    selamat berblogging !!!~


    http://solomolo.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

    ReplyDelete
  2. Blogwalking kat sini... dtg dri blog ben ashaari... selamat berblogging... salam perkenalan..^^

    http://jomkongsistory.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

    ReplyDelete
  3. sinngah dari segmen jom join ini

    Entri Terkini; Vespa Degil friends

    ReplyDelete
  4. huhuk gud luckkkkk saye pon join jgkkkkkkkkkkkkkkkkkkk....saye no 19 hoho

    ReplyDelete
  5. salam..golek2 dari incik beng punye segmen!!..hepi bloging!!!

    ReplyDelete
  6. salam kenal.. n follow.. dtg dari blog abg ben..hehehe
    Gula-gula benci dengan aku

    ReplyDelete
  7. singgah n follow dari blog BA

    ReplyDelete
  8. singgah dr blog bro ben, jemput singgah blog saya jugak yeeee! kalau sudi, follow sekali pun takpe, hehe, tp itu terpulang pada tuan rumah yeee ^^

    http://wafiysuzly.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog.html

    ReplyDelete
  9. singgah sebentar merehatkan mata kat sini. jap g nak jalan lagi :)

    ReplyDelete
  10. PW tinggalkan jejaknyer di sini...:)

    ReplyDelete
  11. salam singgah n follow sini!

    sememangnya Ben Ashaari adalah sumber inspirasi kita..

    ReplyDelete
  12. salam ziarah dr blog abg ketul...

    semoga terus berjaya dalam dunia blog..:-)

    ReplyDelete
  13. hye hye..
    Assalamualaikum.. ^_^
    Salam perkenalan..

    Kalau free, singgah lar blog shera..
    http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. dtg dri segmen abg ben..

    salam ukhuwah dari aza...

    :)

    ReplyDelete
  15. singgah sini dari segmen abg ben..salam perkenalan..:)

    ReplyDelete
  16. singgah dari segmen ben ashaari(segmen awok blogger baru yer) aka ben ashaari cari blog lah..

    singgah dan follow u..salam perkenalan ye..:)

    http://syuxermelankolia.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

    ReplyDelete
  17. salam ziarah dari blog Mr.Ben... salam kenal yer.. =)

    ReplyDelete
  18. dari segmen mr. ben...n follow...jom rancang kewangan di blog saya....

    ReplyDelete
  19. Lulu datang up trafik blog ni..lawa blog..*wink

    ReplyDelete
  20. thanks semua~ rasanya aryl dah jejalan kat blog korang~

    yang mana aryl tak singgah lagi tu bgtahu ye
    =)

    ReplyDelete

Post a comment

Leave a comment...

Previous Post Next Post
Save on your hotel - hotelscombined.com