Visondata

Visondata pocket WiFi

Selain pemain yang terlibat, dan juga pasukan yang bertanding, kemeriahan Piala Dunia kebiasaannya pada jersey pasukan.
Kebiasaannya, setiap edisi Piala Dunia, setiap pasukan akan memperagakan jersey baru dan kepada penyokong atau peminat bola sepak seantero dunia,dan inilah salah satu yang boleh dijadikan koleksi.
Untuk edisi 2018, Adidas akan menjadi pengeluar dominan dengan 12 daripada 32 negara bertanding akan memperagakan baju keluaran mereka. Yang kedua tentulah Nike dengan 10 negara dan jenama-jenama lain seperti New Balance, Umbro, Puma, Errea, Hummel, Romai dan juga Uhlsport.
Untuk korang yang tertinggal bas (tak ikut sangat update jersey pasukan) ni, ini kami ada sediakan ‘ultimate guide’ untuk korang. Jadi lepas ni, boleh la cari dekat Padang Besar. Hehehe…

ARGENTINA

Home

Away

AUSTRALIA
.

Home

Away

BELGIUM

Home

Away

BRAZIL

Home

Away

COLOMBIA

Home

Away

COSTA RICA

Home

Away

CROATIA

Home

Away
DENMARK
Belum umumkan jersey rasmi untuk world cup 2018, tapi kalau mereka gunakan edisi Euro, macam ni lah :


EGYPT

Home
Away belum diumumkan.

ENGLAND

Home

Away

FRANCE

Home

Away

GERMANY

Home

Away

ICELAND

Home

Away
IRAN
Belum umum jersi rasmi, kalau diorang guna jersi sama macam di AFC, macam ni :

Jersey untuk AFC
JAPAN

Home

Away
MEXICO

Home

Away

MOROCCO

NIGERIA

Home

Away (Kiri)
PANAMA

Home

Away
PERU

Home

Away
POLAND

Home

Away
PORTUGAL

Home

Away
RUSSIA

Home

Away
SAUDI ARABIA

Home

Away
SENEGAL

Home

Away
SERBIA

Away
SOUTH KOREA
SPAIN

Home

Away
SWEDEN

Home

Away
SWITZERLAND

Home

Away
TUNISIA

Home

Away
URUGUAY

Home

Away

Kredit Foto : Footbalfashion

Post a Comment

Leave a comment...

Previous Post Next Post
Save on your hotel - hotelscombined.com