• Latest

    tahniah.. anda terpilih

    maybe sekarang masa yang sesuai..
    tapi, harus mintak maaf kepada sesiapa yang terguris,terasa,tak puas hati dengan
    keputusan nie..

    i think
    i want to give this to YOU

    yearp..
    key to my heart,
    hope u'll accept it
    and take good care of it,
    since theres so many people didn't really know how to appreciate it..

    bak kata bam
    "kau nk cari gf, bukan mcm cari kasut, if org cakap kasut tu tak lawa or tak sesuai kau jgn beli, nasihat tu kau ikut la"
    tapi yg ni,
    berkenaan ngan ur heart
    supaya de org jge kau
    kau x de sunyi dah..
    since dah ramai tak pandai nak hargai kau
    why not u'll give her a chance
    mana tau, die nak jge kau elok2..
    seikhlas hati.. =)

    p/s : kpd YOU, tunggu.....
    bak kata nini, dah confirm 9 bulan baru bgtau, takut tak jadi.. hahahaha

    No comments

    Post Top Ad