Visondata

Visondata pocket WiFi
Haish.. Jiwang tul title nih


Sengaja diletakkan title macam tu,

heyy, bukan sebab aryl ade cinta baru~~
memandai aje~~ TAKDE LA~~

Seminggu ni,
aryl perhatikan ramai yang post pasal CINTA,
ade yang gembira,
ade yang sedih
ade yang kecewa~~

Unikkan CINTA ni,
suatu perkara yang sama,
tapi boleh mendatangkan pelbagai perasaan
pada masa yang berlainan~~

Ade yang kata,
Cinta tu "dari mata turun ke kaki opps, hati,
tapi, ade jugak cakap yang cinta itu buta~~
Ade cinta sehala, dua hala..
yang takde arah tuju pun ade,,haha~~

PENGALAMAN,
banyak mengajar aryl
supaya berhati2 dalam bab CINTA ni~~
kenapa??

Sebab,
CINTA itu akan datang dalam bentuk yang berbeza
sekiranya kita pandai mencorakkannya
maka cantiklah ia, begitu juga sebaliknya~~

Apa sebenarnya CINTA ni?
kenapa begitu hebat kuasa cinta,
sehinggakan mampu mengubah seseorang?

ia CINTA yang sejati hanya pada pencipta~~
jodoh pertemuan,
terletak ditanganNya~~

tapi,
apakah kita perlu menanti CINTA
atau mencari CINTA atau lebih tepat,
JODOH kita~~


p/s:: sedang menanti mrs right =)
ade yg minat?? hahaha~~

13 Comments

Leave a comment...

  1. wah wah..owh nie la ye yg xabis abis dr mata trun ke hati nye..ngeee..btw..nice...heeee...

    cinte??sangat complicated lorh..sangat subjektif..kalo laki better mencri..kalo gul cam anis..hurm duduk saje pai kumbang datang pinang..whahaa...:p

    ReplyDelete
  2. @adwa:
    hurm~~
    x de la..
    saje je menanti sesuatu yg tak pasti..

    ReplyDelete
  3. satu perasaan yang sama tapi rasanya lain2..eh , tol eh tu cinta ? hehe

    ReplyDelete
  4. amboi sambil mencari Mr.Right gitu.. hehehe

    ReplyDelete
  5. Ohoo kena buat form then open interview. Nanti ramai la dtg. HAHA

    ReplyDelete
  6. @myra:
    tu pendapat sy je..
    knp sy cakap camtu,
    kerana CINTA kita ketawa,
    kerana CINTA jugak kita menangis..
    so CINTA suatu perasaan
    yang mampu buat manusia rasa pelbagai2, unik kan~~

    ReplyDelete
  7. @Cik Syira:
    ala, sape la nk aryl ni kan~~ huhuhu

    ReplyDelete
  8. @Syiela:
    haish,
    x de la smpai isi form and interview bagai...
    mengalahkan artis lakk~~

    ReplyDelete
  9. sini..sini..bagi pendapat sikit erh...hohoho

    http://anismelon.blogspot.com/2011/03/mencari-cinta.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Leave a comment...

Previous Post Next Post
Save on your hotel - hotelscombined.com