• Latest

    Contest: Saya dan Haiwan Kesayangan Saya









    Hye semua~~

    Seperti yang dijanjikan..
     Inilah contest yang pernah disebut2 sebelum ni.

    APA PERLU ANDA LAKUKAN??


    Mudah je..
    1) Sila buat satu entry mengenai anda dan haiwan kesayangan anda.
    ~tinggalkan entry anda di comment post bawah tu and make sure linkkan entry anda ke sini~

    2)Macam biasa, anda perlu meletakkan itu banner di sidebar~~

    3) Sila tag 3 orang pencinta haiwan juga~(make sure diorang tahu)

    4)Nyatakan komen tentang blog ini =)

    HADIAH??

    ~Sepasang Hamster jenis SONY, winter white
    ~starter kit
    -sangkar
    -makanan
    -bedding

    PEMENANG??

    Pemenang akan dipilih oleh beberapa orang juri professional.
    p/s : pastikan anda minat nak bela hamster ye, kalau tak minat, bagi orang yang minat.. hehe~~

    JIKA ANDA TAK MINAT NAK BELA HAMSTER
    ~hadiah akan digantikan dengan wang rm50~
    atau top up bernilai rm50

    TARIKH TUTUP:

    05 MEI 2011

    11 comments

    NuraftinaDewi said...

    nak join...:) ermmm... kena letak gmbr haiwan je ke ataupun kena letak gmbr kita sekali dgn haiwan??

    aryl said...

    terpulang~~ nk letak gambar boleh sekadar cerita pun boleh~~

    NuraftinaDewi said...

    maaf.. satu lagi saya nak tanya.. mcm mana nak letak banner awak tu kat side bar saya?? huhu.. x brp reti.. im newbie..:(

    aryl said...

    awk pegi kat add widget
    pilih yg add html

    cube awk refer kat sini
    http://tutorialuntukblog.blogspot.com/

    tak pun bg email,
    sy try postkan coding die..
    hehe~

    NuraftinaDewi said...

    ok je..:) awak tolong ye..:) email saya dewi_199052@yahoo.com
    tq..:)

    NuraftinaDewi said...

    http://bilaakuharusbercerita.blogspot.com

    da wat entry da... silala review..^_^

    Kathy Rospin said...

    mcm aku dah tau je sape pemenang kalau cenggini kekdahnye.. ngeh3

    aryl said...

    @kathy : join la.. lme lagi tarikh tutupnyer~~

    Aisya Rahim said...

    Joinnnnnnnnnnn ;)

    http://aisyarahim.blogspot.com/2011/05/contest-saya-dan-haiwan-kesayangan-saya.html

    Aisya Rahim said...

    Joinnnnnnnnnnnnnnn ;)

    http://aisyarahim.blogspot.com/2011/05/contest-saya-dan-haiwan-kesayangan-saya.html

    aryl said...

    Dengan ini saya istiharkan Contest ini ditutup~

    Terimakasih to miss aisya
    and miss dewi sebab join..

    saya akan tinggalkan email saya kepada pemenang~

    terima kasih join contest yang tak seberapa nie =)

    Post Top Ad