Visondata

Visondata pocket WiFi








Hye semua~~

Seperti yang dijanjikan..
 Inilah contest yang pernah disebut2 sebelum ni.

APA PERLU ANDA LAKUKAN??


Mudah je..
1) Sila buat satu entry mengenai anda dan haiwan kesayangan anda.
~tinggalkan entry anda di comment post bawah tu and make sure linkkan entry anda ke sini~

2)Macam biasa, anda perlu meletakkan itu banner di sidebar~~

3) Sila tag 3 orang pencinta haiwan juga~(make sure diorang tahu)

4)Nyatakan komen tentang blog ini =)

HADIAH??

~Sepasang Hamster jenis SONY, winter white
~starter kit
-sangkar
-makanan
-bedding

PEMENANG??

Pemenang akan dipilih oleh beberapa orang juri professional.
p/s : pastikan anda minat nak bela hamster ye, kalau tak minat, bagi orang yang minat.. hehe~~

JIKA ANDA TAK MINAT NAK BELA HAMSTER
~hadiah akan digantikan dengan wang rm50~
atau top up bernilai rm50

TARIKH TUTUP:

05 MEI 2011

11 Comments

Leave a comment...

  1. nak join...:) ermmm... kena letak gmbr haiwan je ke ataupun kena letak gmbr kita sekali dgn haiwan??

    ReplyDelete
  2. terpulang~~ nk letak gambar boleh sekadar cerita pun boleh~~

    ReplyDelete
  3. maaf.. satu lagi saya nak tanya.. mcm mana nak letak banner awak tu kat side bar saya?? huhu.. x brp reti.. im newbie..:(

    ReplyDelete
  4. awk pegi kat add widget
    pilih yg add html

    cube awk refer kat sini
    http://tutorialuntukblog.blogspot.com/

    tak pun bg email,
    sy try postkan coding die..
    hehe~

    ReplyDelete
  5. ok je..:) awak tolong ye..:) email saya dewi_199052@yahoo.com
    tq..:)

    ReplyDelete
  6. http://bilaakuharusbercerita.blogspot.com

    da wat entry da... silala review..^_^

    ReplyDelete
  7. mcm aku dah tau je sape pemenang kalau cenggini kekdahnye.. ngeh3

    ReplyDelete
  8. @kathy : join la.. lme lagi tarikh tutupnyer~~

    ReplyDelete
  9. Joinnnnnnnnnnn ;)

    http://aisyarahim.blogspot.com/2011/05/contest-saya-dan-haiwan-kesayangan-saya.html

    ReplyDelete
  10. Joinnnnnnnnnnnnnnn ;)

    http://aisyarahim.blogspot.com/2011/05/contest-saya-dan-haiwan-kesayangan-saya.html

    ReplyDelete
  11. Dengan ini saya istiharkan Contest ini ditutup~

    Terimakasih to miss aisya
    and miss dewi sebab join..

    saya akan tinggalkan email saya kepada pemenang~

    terima kasih join contest yang tak seberapa nie =)

    ReplyDelete

Post a Comment

Leave a comment...

Previous Post Next Post
Save on your hotel - hotelscombined.com