Visondata

Visondata pocket WiFi








Hye semua~~

Seperti yang dijanjikan..
 Inilah contest yang pernah disebut2 sebelum ni.

APA PERLU ANDA LAKUKAN??


Mudah je..
1) Sila buat satu entry mengenai anda dan haiwan kesayangan anda.
~tinggalkan entry anda di comment post bawah tu and make sure linkkan entry anda ke sini~

2)Macam biasa, anda perlu meletakkan itu banner di sidebar~~

3) Sila tag 3 orang pencinta haiwan juga~(make sure diorang tahu)

4)Nyatakan komen tentang blog ini =)

HADIAH??

~Sepasang Hamster jenis SONY, winter white
~starter kit
-sangkar
-makanan
-bedding

PEMENANG??

Pemenang akan dipilih oleh beberapa orang juri professional.
p/s : pastikan anda minat nak bela hamster ye, kalau tak minat, bagi orang yang minat.. hehe~~

JIKA ANDA TAK MINAT NAK BELA HAMSTER
~hadiah akan digantikan dengan wang rm50~
atau top up bernilai rm50

TARIKH TUTUP:

05 MEI 2011

11 Comments

Leave a comment...

NuraftinaDewi said…
nak join...:) ermmm... kena letak gmbr haiwan je ke ataupun kena letak gmbr kita sekali dgn haiwan??
aryl said…
terpulang~~ nk letak gambar boleh sekadar cerita pun boleh~~
NuraftinaDewi said…
maaf.. satu lagi saya nak tanya.. mcm mana nak letak banner awak tu kat side bar saya?? huhu.. x brp reti.. im newbie..:(
aryl said…
awk pegi kat add widget
pilih yg add html

cube awk refer kat sini
http://tutorialuntukblog.blogspot.com/

tak pun bg email,
sy try postkan coding die..
hehe~
NuraftinaDewi said…
ok je..:) awak tolong ye..:) email saya dewi_199052@yahoo.com
tq..:)
NuraftinaDewi said…
http://bilaakuharusbercerita.blogspot.com

da wat entry da... silala review..^_^
Kathy Rospin said…
mcm aku dah tau je sape pemenang kalau cenggini kekdahnye.. ngeh3
aryl said…
@kathy : join la.. lme lagi tarikh tutupnyer~~
Aisya Rahim said…
Joinnnnnnnnnnn ;)

http://aisyarahim.blogspot.com/2011/05/contest-saya-dan-haiwan-kesayangan-saya.html
Aisya Rahim said…
Joinnnnnnnnnnnnnnn ;)

http://aisyarahim.blogspot.com/2011/05/contest-saya-dan-haiwan-kesayangan-saya.html
aryl said…
Dengan ini saya istiharkan Contest ini ditutup~

Terimakasih to miss aisya
and miss dewi sebab join..

saya akan tinggalkan email saya kepada pemenang~

terima kasih join contest yang tak seberapa nie =)
Previous Post Next Post