• Latest

    Jadual Perlawanan Penuh Peringkat Kalah Mati Piala Dunia 2018 Waktu Malaysia


    Berakhirnya perlawanan malam tadi, bermakna lengkaplah perlawanan peringkat kumpulan dan bermula malam ini, sebanyak 16 pasukan akan berentap untuk ke saingan suku akhir.




    Antara pasukan yang wajar diberikan perhatian adalah pasukan Jepun yang diiringi oleh pasukan Senegal. Walaupun kedua-dua pasukan tewas pada perlawanan terakhir mereka, kutipan mata dalam dua perlawanan sebelum ini berjaya meloloskan kedua-duanya ke peringkat 16 terbaik dunia.

    Jadual Peringkat Kalah Mati Piala Dunia 2018 Waktu Malaysia

    Perlawanan pertama peringkat kalah mati akan berlangsung antara pasukan Perancis dan Argentina diikuti oleh perlawanan antara Uruguay dan Portugal.

    Ini adalah jadual penuh peringkat kalah mati piala dunia 2018 waktu Malaysia.


    Kalau nak diikutkan bracket pulak, kedudukan diorang ni macam ni :



    Perlawanan akhir dijangka akan berlangsung pada 15/7 jam 11 malam.
    Sama-sama kita nantikan ye...

    Kalau nak link live streaming perlawanan piala dunia 2018, setakat ni belum ada yang betul-betul stabil. Dah ada nanti aku provide link...

    No comments

    Post Top Ad