• Latest

    Kopi, Buku & Coklat - Menarik Betul Bukku Cafe, Bandar Bukit Raja, Klang.



    Terjumpa tanpa sengaja. Itu yang boleh aku rumuskan macam mana kisah terjumpanya café yang best ni.

    Temanya memang macam apa yang aku pernah impikan nak bukak dulu,book cafe!


    Tapi kan, sekali pandang memang keadaan di sekitar café ni, dengan suasana sejuk pagi, kawasan outdoor yang banyak serpihan-serpihan kayu sebagai deko, memang orang ingat kita di Jepun.



    Dibuka pada setiap hari dari jam 8.30 pagi hingga 11.30 malam, dan pesanan terakhir diterima pada 10.30 malam untuk minuman dan 10 malam untuk makanan.

    Pendek kata, kalau korang minat buku, minat lepak dekat tempat-tempat macam ni, memang aku suggestkan lepak sini lah.



    Untuk menu, aku cuba diorang punya Hazelnut Roasted Latte sebab itu minuman yang direccomendedkan (mengikut menu) dan untuk makanan pulak aku cuba Salted Egg Croissant, dan cuba diorang punya Croissant Sausage kalau tak silap.





    Apa yang best, dia ada outdoor dan indoor. Kalau rasa nak chill-chill rasa angin petang, bolehlah lepak outdoor area dia. Oh, ada tingkat atas juga ye, cafe ni dua tingkat. 



    Kalau nak pegi, alamat dia dekat :
    NO.1, JALAN SINGGAHSANA 4A/KU2, (13.42 mi)

    Klang 41050

    Dia dekat kawasan bukit raja, dekat dengan setia city tu...

    Meh aku belanja gambar food sikit :






    No comments

    Post Top Ad